Annandag jul!

Godmorgon alla bloggläsare! Eller godmorgon har varit vaken sedan halv 9 för jag vaknade och var fruktansvärt kissnödig. Blev till att gå upp i kylan och bli pigg tyvärr... Idag ska jag slappa hela dagen och göra mest ingenting. Skönt ska de bli! ; D Familjen skall vara samlad i soffan och titta på Rolandz the movie. Ni vet den med Robert Gustavsson. Har hört att den ska vara rätt skojj. Igår såg jag två bra filmer, den ena hette candles on bay street. Jag grinade flera gånger då det handlade om en mamma som hade cancer. Såklart tänkte jag på farfar! Dagen närmar sig, snart är det ett helt år sedan han dog... 3:e Januari 2009 kl 13:20..

Och idag är det även en sorgens dag, det var idag Tsunamin slog över dem som var på semester i det varma asien. Bland annat två av mina föräldrars umgängeskretsar. Må dem alla vila i frid!!

Från en sak till en annan, jag är otroligt nöjd med julen! Jag fick det jag önskade och till och med mer. Jag måste verkligen ha varit en snäll flicka, om än jag nu inte precis tycker det själv. hehe
Jag fick bland annat:

* stereo och högtalare till bilen
* En kofta/munkjacka
* En locktång
* Strumpor
* m.m. har glömt en massa som jag inte kommer på nu..

Sen så hade vi trevligt besök på julafton, min mormor och morfar + barbro och Stig( farmor och farfar, min mammas mans föräldrar) Det var helt klart en jul att minnas ;D

Nu har jag inte tid att blogga nått mer för tillfället. Frukosten står strax på bordet! Och förresten förlåt för bildlösa inlägg. Men trådlösa internet går så segt, bilderna tar så länge att ladda upp. Men dem kommer senare jag lovar:D Bilder från julen ; D


Dan före dopparedan!! GOD JUL!

Idag gick jag och la mig kring 3 för att sedan vakna med tuppen klockan 7.. inte blev det mycket till sömn då jag inte kunde sova. Det var inte mer än att bita ihop idag, stiga upp ur sängen klockan 8:a och ställa sig framför den väntande disken.

Det var julfest även kallat firmafest hemma hos oss igår och gissa vem som hamnade på att diska idag, jo såklart jag!! Men det var inte hela världen, tog inte så långt tid trots allt. Sen så hjälper jag gärna till hemma = )
Det var faktiskt en riktigt trevlig kväll trots att det fanns vissa som inte mådde så bra på slutet. Men överlag så var både dagen och kvällen igår helt okej. Jag hade/har dock en person i tankarna 24/7 och vill inte få bort han därifrån heller!

JAG VILL ATT DET SKA BLI DEN 4:E JANUARI! NUUUU!!!!!


Ett kort på brorsans fina julgran!! Har ingen egen.. eller jo, en uppe i arjeplog!

Imorgon är det ju som ni säkert vet julafton. Jag längtar nästa ihjäl mig! vill öppna alla paket och se om man får det man önskar sig allra mest!! Eftersom att jag har körkort och skaffat bil så var det ganska självklart att min önskelista såg ut såhär:

1. Grejjer till bilen
2. Stereo + högtalare till bilen
3. Grejjer till bilen
4. Grejjer till bilen..
5. ...

Och när jul sedan har varit ska jag dra igång med mitt projektarbete. Vilket är att installera ljud i min bil och att allmänt fixa upp den. Min pärla ska bli ännu finare ;D Men min bil kommer nog troligast få konkurrens då mamma och Ulf också funderar på att köpa en VR6:a... och med mer HK än vad de är i min tyvärr... Men men jag älskar min bil ändå!!

(Hade tänkt ladda upp en bild på min bil men då jag sitter på trådlöst internet i våran stuga som är mitt ute i skogen så går det för långsamt)

För att göra vänta till den 4:e Jan så har jag gjort en nedräkning. Klicka på följande länk så ser ni hur många dagar, timmar, minuter och sekunder det är tills jag befinner mig i göteborg och träffar min älskling!:
http://www.time55.com/sv/nedrakning/?y=2010&m=jan&d=4&h=10&mi=20&t=Tid-t55tills-t55jag-t55f-5e55r-t55tr-4e55ffa-t55-4e55lsklingen&yn=Malin&c=bu&mc=1

Ni skulle bara veta så underbar han är!! Jag älskar han så otroligt mycket att orden inte räcker till <3
Han betyder ALLT för mig <3

Nä, vet ni vad? nu ska jag inte skriva nått mer. I alla fall inte för tillfället. Skulle skriva hur mycket som hellst men jag tror inte ni skulle orka läsa allt jag har på hjärtat och i tankarna osv. Kan hända det kommer ett till inlägg senare idag, vi får se hur det blir! Annar så kommer det säkert ett imorgon eller övermorgon.

Nu vill jag önska ALLA en riktigt GOD JUL!!  Ha det bäst!

Julstämning, snart är det julafton!



Såhär ser det ut när man tittar ut från balkongen!
Älskar vintern och snön, nu kan man känna att det snart är jul.
Nått som jag verkligen har sett fram emot. Dock så hade jag
i nu läget kunnat hoppa över julafton med familjen bara för
att få träffa min underbara älskade istället.
Jag hade nästan gjort vad som hellst för att få vara med han just precis nu!

Jag sitter hemma för mig själv, äter pepparkakor, har tänt ljus och lyssnar på julmusik.
Familjen m.fl. är ute och äter julbord medans jag får stanna hemma och vara hundvakt.
Inte helt fel det men jag hade gärna följt med och ätit julmat ; D



Idag vaknade jag kl 8:a av alarmet. Var tvungen att stiga upp
för att skriva klart det sista arbetet jag hade i skolan.
Sen klockan 1 gick jag iväg ner på stan med broder. Det var dags
att köpa julklappar!! Lättare sagt än gjort vill ja lova.
När vi väl var klar efter en timme (mer tid hade jag inte) så
var det raka vägen hem för att fortsätta plugga. Blev klar med arbetet
halv 6 ikväll.. Och nu sitter jag här med linus och zigge.

Zigge var modell ;D

Nu måste jag rusa. Råkade spilla ut ett glas cocacola på mamma matta....

Ha det så bra!

Funderar..

Jag funderar och funderar men inte gör jag slag i saken. Jag har ingen glöd till nånting xD varför är man så lat?

Jag borde plugga och funderar på att göra det. Men nej, det kommer massa annat som är mycket roligare. Jag funderar på att köpa julklappar men jag orkar inte gå ut i det snöväder som är ute.
Men mest av allt just nu funderar jag på att göra om min blogg. Är lite less på hur den ser ut. Men orkar jag sätta mig ner och göra det? Nej.

Ajja, idag var det tidig uppstigning. Klockan  var kvart i 4:a när alarmet på telefonen ringde så då var det bara pallra sig upp.. Vi skulle vara på flygplatsen i arvidsjaur halv 6 så att min snygging skulle komma på flyget. Så det var inte mycket mer att göra än att stiga upp, äta en macka och sätta sig i bilen. I SNÖKAOSET som dom säger i STHLM. Jag ville verkligen inte lämna han där på flygplatsen men det var dags att åka hem mot Pite så mamma skulle hinna till jobbet någorlunda i tid.

Det första jag gjorde då vi kom hem halv 8 var att lägga mig och sova i 2 timmar, tro mig det behövde jag! XD

Det får bli ett bildlöst inlägg detta, jag funderar på att lägga över nya bilder på datorn men ni kan väl det här nu jag orkar inte...

Nu SKA jag plugga! vi hörs, ha det bra!

God Jul Och Gott Nytt År!! ; D

Ojoj, nu var det länge sedan jag bloggade. Har inte haft någon tid över då det är fullt upp i skolan nu inför lovet. Har haft det riktigt tufft och äntligen börjar det lätta på trycket! :D Sen så har jag även haft fullt upp med sjukhus och vårdcentraler hit å dit. Mår ju som tidigare skrivet inte helt okej.


Snart är det LOV!! Då skall skolpennorna ätas upp!

Nu är jag i alla fall tillbaka med ett inlägg, tyckte de var på tiden. Och varför inte ta tillfället i akt när man har håltimme i skolan ; D Jag har i och för sig två uppsatser kvar att lämna in innan tisdag nästa vecka men dem orkar jag inte lägga ner tid på just nu. Det får bli ett senare problem.

Det har hänt en hel del på senaste tiden vill ja lova. Allt har vänts upp och ned på nått vis känns det som.
Inte nog med att jag har/är sjuk och inte orkat med skolan pga det utan jag är även väldigt väldigt skolless. Tanken på att det är sista året på gymnasiet låter helt fantastiskt! Något mer som är fantastiskt är att jag skaffat mig en kärlek :D Mer än så säger jag inte..

Om ca 2 timmar och 45 minuter så är det Lov för mig! Då ska jag sätta mig på en buss i 3 timmar och 10 minuter för att komma hem. Väl hemma ska jag ta det lugnt och känna att det är lov. Dock så skall ju de två sista uppgifterna göras och skickas in. Men det ska jag verkligen inte tänka på ikväll. Jag ska njuta av att det är lov, enda felet är att jag inte kan göra det med min kärlek...

Min preliminära Jullovs planer ser ut så att :

Idag: Åka hem.
Imorgon 18/12: Sjukhusbesök, julhandling(julklappar), ev åka till Stugan, mysa med kärleken.
Lördag 19/12: Plugga, njuta av lovet, mysa och mer vet jag inte det kommer säkert upp nått mer.
Söndag 20/12: Plugga, mysa och fira 4:e advent med julmusik och massor av julstämning.
Måndag 21/12: Åka hem till Piteå med vägarna förbi Arvidsjaur flygplats. Gå på stan, njuta av lovet och plugga.
Tisdag 22/12: Skicka in alla skolarbeten. Längta och sakna, må skönt.
Onsdag 23/12: Invänta Jul, vet dock inte vart den skall firas någonstans.
Torsdag 24/12: Julafton och ganska givet vad man gör. Är med familjen, öppnar julklappar och äter julmat.
Fredag 25/12 - 3/12: Inga planerade saker.
Söndag 3/1: Åka ner i Sverige och även hälsa på farmor och graven.
Söndag 10/1: Åker upp till Arjeplog igen.

Något som känns väldigt tungt är att det den 3 Januari 13:20 är 1 år sedan min älskade farfar dog. För evigt i våra hjärtan vi älskar och saknar dig!! <3

Nu måste jag sluta babbla massa skit. Fick ett tråkigt besked just.

Ha det bra så länge så märker vi när jag skriver igen!

RSS 2.0