Fan fan fan..

Inget blev som jag hade planerat eller jo, allt förutom det jag ville mest. Jag har ju pratat om en resa som ja bokat för att jag skulle å hälsa på en kompis. Men nu är det bara ställa in... han skulle jobba så jag kunde inte komma :'(
de sög gode hårt måste ja säga.. hade verkligen sett fram emot att träffa han, komma hemifrån och göra nått nytt. Men de får väl bli en annan gång helt enkelt..

Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar med halkan imorn.. ska upp med tuppen klockan 7 :(

Godnatt..

Pluggande...

Idag vaknade jag riktigt tidigt.. och inte nog med de så kunde jag inte slappna av och somna igår heller xD börjar känna mig riktigt nervös inför teoriskrivningen på tisdag.. Hua, jag vill så gärna klara den!! Så det första jag gjorde när jag vaknade var att lägga mig och läsa i körkortsboken. Och av någon anledning så är det nästan så att man lär sig något nytt varje gång, det var inte förrän idag som jag fattade att man får stå 24 timmar på parkeringsficka utom dag före söndag och helgdag. Övrig tid är det fritt.



såhär önskar jag att det kunde se ut varje gång. Men tyvärr så är det inte så.. igår när vi gjorde rep fasen så fick vi inte ens godkännt :(

Igår var faktiskt en riktitgt lyckad dag, trots att jag ägnade många timmar åt körkortsboken ; P Jag han med att boka resan, umgås med familjen och även äta middag med brorsan. Vi hade bestämt att jag skulle komma hem till han för att göra några faser, dock så hade han bara 4 kvar så vi gjorde två igår och dem andra två ska vi göra idag. Men eftersom varken han eller jag hade ätit middag så gick vi på blå ängeln och beställde mat. Tyvärr så märkte vi när vi kom hem att vi inte fått vad vi hade beställt, vi hade beställt två prinssesa men kom hem med en prinssesa och en kebabpizza.. Ursh va den var dålig xD hahah :P

Jag fick även testa på hur det känns att hålla i en bunt pengar med flera tusen : D snacka om att jag hade velat ha dem pengarna :D Då hade jag kunnat köpa en fin bil = ) inte helt fel de.

Nä, vet ni vad? nu har jag inte tid att skriva nått mer xD i alla fall inte just nu..

Godmorgon :)

Har alla sovit gott?
Det har då i alla fall jag gjort, dock så kändes det tomt och ensamt att sova.. Är ju mest van att ha någon brevid mig men jag får leva med att sova själv. Jag vaknade 10 i 9 av att mamma och ulf pratade inne i sovrummet deras XD inte de jag hade tänkt mig att göra men men..

Nu sitter jag och ska läsa lite i körkorts boken, skriver ju teorin nu på tisdag så det känns som att jag måste plugga ordentligt!! Jag sitter också och väntar på att frukosten är klar, själv är jag ingen sån person som är så mycket för frukost. I alla fall inte när jag är nyvaken, om jag ska äta frukost ska jag hellst vara uppe och göra nått i en timme eller mer innan jag vill äta frukost. Hur är ni? frukost direkt på morgonen eller inte?

Idag blir det en lugn dag hemma, det enda som jag har inplanerat är att jag ska plugga körkortsteori för fulla muggar!! Jag måste bara fixa den nu på tisdag!! annars blir lilla malin väldigt lessen.. Men de får man ta som det kommer i så fall, jag ska inte deppa i förväg för det finns ju faktiskt en chans att jag klarar det också : D

Jo just ja, nu kom jag ju på vad jag ska göra mer idag. Jag ska gå ner på Resia och be dem hjälpa mig att kolla upp flyg eller tåg och buss så jag kan ta mig ner till Malmö. Jag har inte bestämmt om jag ska åka än, men för att vara lite i förväg så ska jag kolla upp möjligheten, om det är möjligt att åka överhuvudtaget :P Och sen måste jag ju såklart prata och höra vad människan jag ska bo hos där nere tycker om saken.

Nu blev det här ett bildfritt inlägg.. Tråkigt jag vet men jag orkar inte ladda upp någon bild xD Jag ska lägga upp bilder senare på mina skor så ni får se hur snygga dem är :D hahha XD

ha de bra så länge ; D

Pust!!

Sådär, nu är man hemma i Pite igen ; D igår när jag skulle åka hem så tjorvade det ju inte bara med en sak xD det började med att bussen blev full så alla rymdes inte, vi som inte rymdes fick stå ute och vänta i 25 min på att extra bussen skulle komma.. (visserligen blev det ju så att jag åkte gratis mellan arjeplog och arvidsjaur, vilket aldrig är fel) Så vi låg 25 minuter efter schemat.. Jag blev lite orolig att vi skulle missa anslutningsbussen men istället var vi där 4 minuter i förväg :D Jag höll på att glömma min väska i bagageutrymmet men kom på det i sista sekunden!!  Bussen mellan arvidsjaur och älvsbyn körde sjukt långsamt pga underkylt regn.. det innebar att vi kom fram 10 minuter senare än vi skulle. Snabbt hoppade man över till Pite bussen som stod och väntade och när jag satte mig där kom jag på att dom 10 äggen som jag skulle ta med mig hem till mamma hade jag ju glömt på extra bussen.. suck... XD Men nu ska jag inte tråka ut er allt för mycket om min tråkiga/udda bussresa, nu pratar vi om dagen som vart idag isället ; D

Jag vaknade kvart i 9 men steg inte upp förrän klockan halv 11.. jag var så trött så jag tänkte att nej, första dagen på lovet får jag faktiskt ligga kvar länge i sängen. Sen halv 12 så gick jag och åt lunch tillsammans med familjen och några fler, trevligt var de ;D Efter det gick jag och mamma vidare in på stan, det första vi gjorde var att hämta ut min fina ring som jag fick av mamma i 18:års pressent.



Så ser den ut :)

Efter det blev de shopping för hela slanten x D jag ekiperade mig: nya skor och 2 klänningar :D Nöjd med inköpen är jag faktiskt. Sen på kvällen så kom jag och en gammal kompis på att vi skulle träffas och gå på Nodo( café/bar) men när vi kom dit så var det så fullt att vi inte ens idés gå in xD vi vände i dörren och gick till max istället. hehe XD Sen så satt vi där och pratade och tiden sprang iväg, när vi satte oss på busstationen var klockan 5 i 11 och sandra ringde efter hämtning. Hennes mamma ville inte att det skulle bli för sent eftersom att hon skulle upp i tid imorgon. Jag hade jätte roligt, och fy så mycket det finns att prata om. Vi han ju inte ens prata om hälften.. ;P

Sen nu vill jag säga förlåt för dålig uppdatering men ni får leva med det. Dels så har det varit sjukt mycket i skolan sen så känner jag att det finns viktigare saker i livet än bloggen. Här kommer jag göra uppdateringar när jag känner för det och när jag har tid :) Men ska ändå försöka se till så att det inte blir allt för sällan ; P då är det ju som ingen vits med att ha en blogg.

Men vet ni vad? jag skulle kunna sitta här och skriva hur mycket som hellst men eftersom det är en dag imorgon och jag är väldigt trött så tänker jag inte göra det. Jag har faktiskt tänkt gå och lägga mig.

Sov gott allihopa!!
godnatt.

Äntligen Frukost :D

Haha :P Nu har jag varit duktig och fixat frukost :P och faktiskt ätit upp allt också ; D Det blev 2 ägg och kaviar + en kopp med godmorgon välling :D Nyttigt och gott ; D Råkade tyvärr koka över vällingen i micon så jag fick extra jobb.. Men sånt får man ta, jag börjar vänja mig vid att måste städa ur micron när jag har kokat nått i den :P jag lyckas på nått konstigt sätt alltid koka över det jag ska koka xD haha :P men man lär sig väl med tiden hoppas jag :)



Mums :D

Nu blir det till att plugga en stund tror jag :P annars kommer företagsekonomi uppgifterna aldrig att bli klara XD

Jag skriver mera sen :D Ha det bra så länge ;D

En dag på LTU

Dagen började redan klockan 05:50 då alarmet ringde och jag masade mig in i duschen. Var inte alls pigg och hade verkligen ingen lust att åka iväg till lule. Hur som hellst så vaknade jag till lite i duschen och jag tyckte att okej, det kan nog ändå bli en rätt bra dag ändå. Klockan 07:05 så kom bussen och hämtade oss, jag stoppade direkt i handsfreen och somnade. Det är ju så skönt att sova på bussen :D xD

Klockan var nog kring 10 när vi var framme, är inte riktigt säker men nått sånt borde den ha varit. Vi hoppade av och skulle gå iväg på en introduktion där dem hälsade oss välkomna. Och självklart så klumpar jag mig, det kunde jag ju nästan ha förstått innan xD vi skulle gå upp för två trappsteg i sten och självklart så var jag tvungen att snubbla och halvt ramla mitt framför massa folk. Men jag skrattade bara och tyckte, det är typiskt mig och sen var det inte mer med det. Jag är inte den som skämms i första taget, lite måste man ju bjuda på = )

Det har hur som hellst varit en helt okej dag, med intressant information och god lunch ; D

Nu ska jag inte skriva nått mer, utan jag ska vara duktig och faktiskt plugga till provet jag har i morgon. Det kan behövas tror jag. Och nu för att det här inlägget inte ska bli dö tråkigt, fast det kanske det redan är men i alla fall så lägger jag in en bild : )



På bilden är det min brorsa :P och jag längtar tills det kommer lite mer
snö och man får upp skotern :D

ha de bra alla underbara läsare!!

Lägg till mig på blogglovin så lägger jag till er om ni skriver en kommentar å säger till.

Bilder från helgen.

Jag skrev ju igår att jag skulle lägga upp bilder ifrån helgen då mina kusiner var på besök, så här kommer dem.

josse

Josefin tar kort på texas.



Det spelades basket, men av någon anledning var det inte riktigt allt som stämmde. Jag tycker dem hade lite egna regler en del.



Det här ser inte ut att vara enligt några regler.



Sen efter matchen så blev det hoppa ner i poolen. Var säkert skönt, synd att jag var sjuk och inte kunde bada..



Efter att ha ätit en god middag bestående av pizza från Blå Ängeln så var det dags för present öppning. Mamma var först ut, sen var det min tur och sist men inte minst den som faktiskt fyllde år den dagen, Stig.



Texas ville ha nått gott, men de tyckte inte vi.



Mammas fina ljushållare får avsluta bilderna från helgen.

Paus

Nu ska jag ta en ordentlig paus från bloggandet och datorn. Jag mår inte nå bra alls, fysiskt och psykiskt så jag ska ta en paus. Hellst hade jag velat ta en paus från livet men det går ju inte.

Ha de bra så länge!!

RSS 2.0