Då var de torsdag igen xD

Jag tycker veckorna går så sjukt fort nu, kan inte alls fatta att de snart sommar och än mindre att det snart är tenta igen... Huvva!! Och snart ska jag jobba också, de ska bli spännande ;D Något som är bra med att tiden går fort är ju ändå att de blir sommar och att snart har Jonas jobbat färdigt i Forsmark!! :D WIIHOO!! Och vet ni vad? När han slutar jobba så ska vi förmodligen flytta, om allt går som planerat vill säga.

Var ute för ett par veckor sedan och fotade blommor när våren började komma.

Jag har suttit och pluggat hela förmiddagen, har seminarium imorgon om sinna så jag har gjort färdigt alla uppgifterna, nu gäller det bara att läsa in de som står där så man inte behöver läsa allt för mycket ur papprena (nog för att jag tror att jag kommer läsa ur papprena ändå för jag blir nervös men man kan ju försöka att läsa lite mindre i alla falla). Något annat som jag tycker är sådär lite halvroligt med skolan är att det är kring en månad kvar till tenta och först igår så började dem gå igenom det som verkligen kommer att komma på tentan. Lite sådär smått stressande att dem inte har börjat med det tidigare. Men skit samma, de ska nog lösa sig ändå  =D (hoppas jag).

 

Nu ska jag faktiskt gå och städa rummet, måste byta sängkläder, plocka in ren tvätt i klädeslådorna och dammsuga. Vi får väl se hur de går ;)


27/4 -11

Hej Å Hå!!

 

De va ett tag sen mitt senaste inlägg, har verkligen vart fullt upp nu i en vecka. Har hunnit med en hel del men har inte haft tid att sitta vid datorn så mycket. Det kändes inte som att de var värt att slänga in nått kort tråkigt inlägg om mest ingenting. Har ju gjort de ett par gånger på senaste tiden så jag tänkte att jag sparar ihop mig till ett stort fett proppat inlägg istället, vad säger ni om de då? ;)

 

För de första så var jag hemma själv från söndag till onsdag då älsklingen överraskade mig och kom hem 2 dagar före jag hade förväntat mig. Jag blev jävligt förvånad när det plingade på dörren 20 i 9 på onsdagskvällen och Jonas stod där utanför när jag öppnade. haha han måste ha trott att jag sett ett spöke för de var så jag kände mig. Stod och gapade och trodde inte de jag såg. Han va så himlans gullig min lilla älskling, hade köpt chokladhjärtan och rosor åt mig :D Han är för underbar min älskling!! <3

 

En random bild från när jag hade tråkigt en dag när jag var ensam hemma.


Inte nog med att Jonas kom hem redan på onsdagen och att det var påsk dessutom hade jag en hel del skolarbete att göra också, vilket jag fortfarande har så jag borde egentligen inte alls sitta här XD

 

Under helgen som var så grillade vi kött, myste och tittade på film. Eldade en påskbrasa på lördagen gjorde vi också :D Nått som jag aldrig tror jag har gjort förr, inte heller visste jag att man sköt raketer på påsk.. xD Är lite spännande när man märker hur traditionerna skiljer sig mellan norr och söder hehe :P

 

Nej, vet ni vad? Jag måste faktiskt sätta mig och plugga en liten stund nu. Ska se tv kl 20:00 så de är nog dags att sätta igång ;P Vi får höras!


Godmorgon!

Godmorgon på er, eller godmorgon och godmorgon, jag vaknade för 2 timmar sen lite drygt så jag säger godmorgon till er som precis har vaknat. Kan ju tänka mig att de är en del som har lov nu eller? Hur som helst så klev jag upp klockan 8:a, hade ställt alarm då för att jag skulle komma upp någorlunda i tid och sätta mig och plugga lite.

 

Så just nu sitter jag och pluggar om sinnena, nervsystemet och endokrinasystemet. Har några uppgifter som vi fått från skolan som jag ska göra. Idag blir det nog för övrigt en lugn dag. Enda planerna är att gå en sväng med hunden, fylla på vatten till hästarna, ge kaninerna mat och vatten och se tv ikväll :) Förhoppningsvis prata med jonas också ;D Sen får vi se vad dagen bjuder på :P

 

 


Chilihet räk- och nudelwok

 

Mummmmmss! Denna mat åt jag idag till middag :D Riktigt gott faktiskt. Dock tror jag att det hade räckt med en halv chilifrukt istället för en hel. Det blev rätt kryddstarkt :P Men som sagt gott va de i alla fall.


Dags för lunch snart = )

Jahapp, då har halva måndagen gått.. ursh va tiden rusar iväg. Sitter och pluggar och försöker bli klar med de uppgifter jag har i skolan. Eftersom att Jonas kommer hem på torsdag eller fredag så vill jag frösöka göra bort så mycket som möjligt av arbetet innan han kommer hem. Det är inte helt enkelt för jag misförstår alltid uppgifterna till en början och sen när jag har svarat klart på frågorna inser jag att de inte alls var de som man frågade efter. Då blir man ju lagom glad för att man inte fattade det tidigare xD

 

I alla fall så ska jag ta lunch nu. Behöver stänga av skolan en stund, tycker att man är lite trött efter 4 timmar plugg..

 

Får väl se om ja blir klokare efter att jag fyllt på energi depån :D

 


Spotify...

Någon fler än jag som är väldigt besviken över att det blir begränsingar på Spotify? Och 10h i månaden de är väldigt lite anser jag, dessutom hur sjukt är det inte att dem har satt begränsning på hur många gånger du kan lyssna på en och samma låt. Nu får man bara lyssna på sina favorit låtar 5 gånger på en månad... Du kan alltås inte lyssna på samma låt mer än 5 gånger under en månad... Det kommer aldrig funka för mig eftersom att jag lyssnar i princip bara på samma låtar varje gång jag lyssnar.

 

Jag tror Spotify kommer tappa användere rätt kraftigt nu och tyvärr att den sänkning av nedladdning som man ville få bort kommer att återupptas.. För vadå?! Jag och många andra jag vet är INTE villiga att betala ett endaste öre för att få lyssna på musik genom Spotify. Nej, jag tror det kommer floppa hårt nu och att det kommer återgå till som det var innan. Detta suger hårt!! Jag tyckte väldigt mycket om Spotify, man kunde komma åt mycket musik och just att man inte behövde betala för att kunna välja vilken musik man vill lyssna på.

 

BLÄ för de här!


Dyrt!!...

Varför ska allt vara så himlans dyrt?... I torsdags köpte jag ett broderi som jag ska göra under sommaren och det kostade mig 281kr även fast jag fick 25% rabbat på det. Sen idag när jag skulle handla så fick jag betala 400kr för att överleva i 5 dagar... Inte alls roligt... Ska det verkligen behöva vara så dyrt att överleva?! Och bensinen är ju en annan sak som har blivit väldigt dyrt... Tänk alla dem som bor på landet eller i norr där det är rätt glest mellan städerna och man kanske måste åka långt för att kunna handla.. hur ska dem råd. Då tycker väl politikerna att man ska åka med lokaltrafik, men dem fattar ju inte att det inte går pendeltåg i de mindre städerna och att man faktiskt är mer beroende av bil. Men då tycker dom väl att man ska ta bussen, inte tänker dem ju på att bussar inte heller går förbi allas hem, tänk vad lycklig man hade varit om det vart så... Nej, jag tycker att allting börjar bli väldigt dyrt.. kan bara tänka mig att det tyvärr blir dyrare med åren också..

 

vad tycker ni? Börjar/är mat och annat dyrt?


Full rulle ;D

Idag vaknade jag kring halv 10 och kunde inte somna om till 10 då alarmet skulle ha ringt. Jag käkade frukost som vanligt till melodikrysset som Jonas föräldrar löste. Sen så drog det igång, jag skrev en lista över vad jag skulle handla idag. Det blev en hel del kan jag lova!! Sen så gick vi en sväng med hunden och efter det har vi grejat från 12 till 17 med att ge mat till hästarna, kollat hagen, matat kaninerna och lekt med hunden ;D Var en hel del att göra.

 

Nu har vi precis kommit hem från affärn där jag handlat mat till den kommande veckan. Tänkte att jag inte skulle behöva svälta nu när jag blir själv i ett par dagar = ) Ikväll vet jag inte alls vad som händer, vi får väl se vad det blir. Just nu känner jag bara för att sitta hemma och ta det lugtn. Titta på någon film med familjen och känna lugnet av att det är helg. Imorgon åker de andra till fjällen så jag blir ensam hemma.. Känns väl både skönt å jätte jätte tråkigt... Så det kommer nog kännas som en lång vecka i alla fall fram till torsdag eller fredag för vet ni vad? DÅ KOMMER ÄLSKADE JONAS HEM!! :D Jag kan fan inte vänta mer snart, de ska bli så himlans underbart!! :D Jag längtar nått så fruktansvärt ;D Men som tur är, är det inte allt för många dagar kvar.

 

Peace out


Ut och gå.

Hade tänkt gå ut och gå en liten sväng. Synd att det inte är toppen väder men dock tillräckligt bra för att jag ska gå ut.. nu kom mariette hem så nu blir det ett varv runt lilla rundan med buster :D

JAAA!!

Jag fick veta igår via mail att jag klarat min första tentamen!! Fy va skönt det känns alltså!!! Ja är så himlans lycklig för de!! Känns helt fantastiskt underbart! :D

 

Nu fick man tillbaka lite av den pluggorken man behöver för att klara den kurs vi har nu. Har inte alls varit duktigt på att läsa och plugga hittills men nu känner jag lite mer ork än tidigare. Härligt! ;D

 

Just nu sitter jag och lyssnar på Shirley Clamp och du är allt, den är så fin tycker jag! :) Dessutom sitter jag faktiskt och pluggar ;D Visst är jag duktig?


Konserten igår!

Just ja för sjuttons gubbar! Jag var ju på konsert igår! Och de va riktigt bra, jag ångrar verkligen inte att Jonas mamma övertalade mig om att följa med. De var hur duktiga som helst sundals rock orkester!! :D KREDD till er!

 

Sen var Lagaylia Frazier och Peter Johansson om ni inte vet vilka detta är så googla. Kolla länken nedan för att läsa om konserten.

http://ttela.se/nojekultur/musik/1.1179167-fartfylld-varkonsert-i-arena

 

 

Jag skulle lätt se allting en gång till, och inte bara en utan flera!! Tycker för övrigt väldigt mycket om att gå på konserter! :D

 


11/4 -11

Jösses vilket härligt väder de är nu! Har suttit en stund ute på altanen och pluggat. Tänkte att jag inte skulle sitta hela dagen vid datorn så jag satte mig där ute en stund i solskenet :D Så idag har jag haft kjol på mig för första gången denna sommar/vår och köpt glass från glassbilen för första gången ;D De är så härligt när man kan börja knyta an till sommaren igen :D

 

För övrigt så har jag pluggat i princip hela dagen. Från 08:30 till klockan 16:00 så jag tänkte vila mig en stund så kanske jag drar igång igen senare ikväll.

 

Har du haft en bra dag? Fint väder?


Hejhopp!!

Idag ska vi iväg på konsert! Det ska faktiskt bli jätteroligt trots att jag var lite skeptisk till en början. Jonas äldsta syster är riktigt duktig på att spela tvärflöjt och spelar i en orkester, det är en rock orkester som ska ha konsert i eftermiddag och där ska hon vara med och spela ;D

 

Sitter just nu och snackar med Jonas på msn och tittar på lite gamla bilder. Jag ångrar verkligen att jag klippte bort mitt lång fina hår! Nog för att det var rätt slitet och behövdes klippas en del men jag tänkte inte riktigt klippa så mycket som det blev. Tur att håret växer ut igen, dock tycker jag inte att det växer mycket alls längre. Känns som att det kommer ta en evighet tills jag har fått tillbaka mitt långa hår igen. Hur som helst så blir det i alla fall att permanenta håret igen när sommaren närmar sig sitt slut. Tänkte att det skulle hinna bli lite längre innan jag krullar det eftersom det kommer bli kortare då.

Jag saknar mitt långa fina hår!!



Bild från 8:an eller nått kanske, då jag hade permanentat håret. 


Lite skillnad har det allt blivit sen man gick i 8:an. hehe :P Som sagt, tur att håret växer ut igen! 

 

Nu tillbaka till idag från framtid och dåtids tänket.

Jag vaknade i morse klockan 08:25 och kunde inte somna om. Jag låg och vred mig och tänkte på mitt hjärta som är ensamen flera mil bort. Sen när klockan var 09:30 så orkade jag inte ligga kvar längre utan steg upp och fixade frukost. Var själv hemma en stund så jag passade på att ta en dusch! De va riktigt skönt, jag brukar inte gilla att duscha, brukar alltid gruva mig för att gå in i duschen men när jag väl är där så ångrar jag absolut inte de för de är så himlans skönt! :D När jag hade dushat klart och kommer ut i köket märker jag att jag glömde dricka upp tekoppen som jag gjorde till frukosten. haha! Eftersom att teet var vädligt varmt så tänke jag att jag skulle springa upp och ta fram nya kläder vilket jag också gjorde, felet var att jag hade planerat att dricka upp teet innan jag gick i duschen men de glömde jag naturligvis bort och när jag satte mig i duschen så kom jag på det. Så jag fick värma teet i mikron när jag duschat färdig = ) Hehe! XD

 

 

Nu tänkte jag plugga lite, vi får väl se hur det går!

 


Njuter av de fina vädret.

Tjingeling på er!

En solnedgång som jag tagit där vi har våran stuga.


Idag vaknade jag klockan 10 eller ja den var nog lite före de men alarmet ringde klockan 10 och då steg jag upp. Jag slänge på mig lite kläder och gick direkt till toan, morgon kissningen var lite smått akut xD Haha! När jag var färdig med pinkeriet så gick jag ner till köksbordet för att äta frukost. Dem löste melodikrysset som alla lördagar och idag kunde jag faktiskt en låt ;D Blinka lilla stjärna! :D Duktigt va?! 

 

Sen efter frukosten tog jag, Jonas mamma och två systrar en sväng ut och gå med hunden. De var faktiskt riktigt skönt ute, solen lyser och de va rätt så varmt. Enda negativa var att det blåste ganska bra ibland på vissa ställen. Sen såg vi när vi var ute och gick att några som har sina hästar längre bort hade en trasig hage, tråden låg på backen så de var bara för hästarna att kliva över. Kanske Jonas mamma skulle ringa dit och säga till dem att hästarna kan gå iväg när som helst. När vi kom tillbaka plockade jag fram kameran och fotade lite blommor (och på en raggarbil).

 

De är så skönt nu när våren har kommit och de börjar bli sommar :D Snart kanske man kan lägga sig och glassa i solen :D Jag njuter verkligen av det fina vädret och att solen tittar fram. Nu skulle man ha suttit ute på altanen och druckit varm choklad! Avslutar inlägget med 2 bilder som jag tog när jag fotade. Vad tycker ni? Var bilderna fina?

 

 


ER - Cityakuten

Nej förresten! Jag ångrade mig. Ska nog titta på ett avsnitt av ER istället innan jag ska sova. Då blir jag extra trött!! :D

Planer

Ååh, jag längtar till v.16!! Då kommer äntligen älsklingen hem i ett par dagar. Jag var supernära på att åka till han idag, hade sådan stor lust att göra det men tyckte sen vid mer tänkande att vi kommer ju ändå snart träffas och att det då skulle vara bra att "spara" resan till ett tillfälle när vi inte har sets på länge och inte heller kommer att ses på länge. Men det kändes extra lockande när jag igår fick veta att han skulle vara själv i helgen. Tycker synd om han att han ska behöva vara där borta helt ensam! Stackars lilla älsklingen min..

 

Vi planerade också att när han kommer hem där v.16 så ska jag/vi laga mat tillsammans på fredagen när han kommer hem. Sen på kvällen blir det fredagsmys med lite godis och snacks kanske :D de låter så himla mysigt att jag inte kan vänta. Tänk va underbart att få träffas igen, även om de bara gått några veckor så känns de som evigheter. Jag saknar han nått så fruktansvärt, som jag nämnt i tidigare inlägg är det tur att det finns telefon.

Hoppas det blir lika mysigt när han kommer hem som när vi sov i bilen

under Åsele marknad förra året.


Snart är det nog dags för att dejta kudden. Känner att ögonlocken väger bly och att huvudet börjar ligga efter. Då vet man att de är dags att kryp ner i sängen och knoppa av för dagen. 

Vi hörs!


Nervsystem, endokrina system och sinnen!

Hallå hallå, här pluggas det för fullt! Jag har sedan förra inlägg lyckats svara på 1 fråga :D WOW! Är nästan stolt över mig själv. hahah xD Nåja, i alla fall är det väldigt intressant så man blir ju motiverad till att plugga, synd att de är så svårt och mycket att lära sig. Tar ju typ en timme att läsa all text i böckerna så man kan svara på 1 fråga. Förhoppningsvis ska jag inte behöva läsa allt helt utan ska kunna skummläsa en hel del eftersom vi redan har gått igenom de på föreläsning och för att jag läst lite tidigare i veckan.

 

Nu tänkte jag ta lunch och käka något! Kanske en gorbys :D


Fredag förmiddag

Idag SKA jag plugga XD

Äntligen fredag som man brukar säga. Idag fick jag sovmorgon eftersom att jag har egna studier idag. Tänkte att eftersom jag är så trött hela dagarna så sover jag lite längre när jag har möjlighet. Dock inte hela dagen eftersom jag måste plugga, det är ju egna studier vilket innebär att man ska använda tiden till att jobba med skolarbete. Lat som jag är så har jag faktiskt inte börjat än, men jag ska göra de strax. Tänkte göra bort att svara på frågorna till instuderingsuppgifterna som vi har fått. Då kan jag koncentrera mig på att läsa de kapitel i böckerna som jag inte har hunnit läsa ännu. Det är verkligen fullt upp med föreläsningar och seminarier och praktik. Nästan så man inte hinner göra annat. Men ska man bli sjuksköterska så får man räkna med att ligga i, speciellt i denna kurs som folk säger är extra svår.

 

Nu till något helt annat, jag slipper vara hemma själv idag. Jonas yngsta syster är sjuk, hon hade ont i magen i morse och hade även fullt med röda prickar över hela kroppen. Hon började klaga på att hon hade röda prickar redan igår kväll, men vi tyckte inte att de var nått med de dem syntes knappt. Men idag är de lite värre + att de har börjat klia och sticka i fötter och händer. Dock bestämde Jonas mamma att avvakta och se om dem försvinner istället för att ringa VC. Hon kanske har blivit allergisk mot nått. Ajja, de verkar inte vara nått farligt alls, hon är pigg och glad och sitter och leker eller nått inne på sitt rum. She will live :p Antagligen kan det vara virusprickar som kom med förkylningen. Bara hon inte smittar så är jag nöjd å glad :D

 

Igår kväll så pratade jag med älsklingen i telefonen. Känns mycket bättre att somna när man pratat med han när man ligger under täcket och blundar. Då kan man försöka inbilla sig att han ligger breve och att telefonen inte finns med i bilden. Fast riktigt så är de ju inte tyvärr. Vi pratade även tidigare under dagen i nätan 2 och en halv timme ;D Tänk att man aldrig tröttnar på att prata med han = ) I och för sig är de bra att varken jag eller han tröttnar så lätt för då hade saknaden varit ännu värre. Nu går det i alla fall att leva med den ;) Och sen har vi ju internet också. Som jag nämnt i tidigare inlägg så brukar vi spela en del spel via msn :D För jag var så snäll och lånade ut min bärbara dator till han. hehe. Kanske var de lite för min egen skull också, så att vi skulle kunna prata via internet när han är borta.

Nej, nu får jag sätta igång med pluggandet innan de är dags för lunch.


Time for bed

Nej, nu ska ja springa ner å äta en macka, sen ska jag krypa i säng och antingen sova eller läsa eller nått. Får se, jag ska i alla fall lägga mig i sängen :p

 

Goddnatt på er!! Sov gott!! ;D


Kommentarer

Jag tycker de skulle vara så himla roligt om man kunde få några kommentarer någon gång. Men nej, de verkar inte vara nästan någon som vågar sig på att skriva några kommentarer. Jag lovar jag är inte farlig, jag bits inte! :P

 

Så kom igen nu och kommentera! Allt vad ni tänker på. Exempelvis när jag ställer någon fråga tiller bloggläsare så var inte rädd för att svara. Man har rätt att ha sina åsikter och alla tycker olika om saker och ting :D

 

Någon som vågar sig på att beskriva hur ni beskriver en bra dag?

För mig handlar en bra dag om att man är på bra humör, inte allt för mycket motgångar. Ja helt enkelt att man kan njuta av livet. Lite svårt att beskriva faktiskt, någon av er som har förslag på vad en bra dag är?

 

 

My love, you are the diamond in my heart that makes me shine!!!! <3


Polisen förra sommaren

Ja, under PDOL förra året så kom det några idioter till nynazister (okej, dom får ha sina åsikter också ja, men dem behöver ju inte göra de farligt för oss andra som lever i Sverige, dem måste ju se sina gränser) kom under lördagen jag och mina familj + säkert flera 100 andra var precis just på toget när dem kom. Helt plötsligt var det massor med vakter där och brottade ner nynazisterna vilket jag tycker var bra! ;D  Fick ganska mycket bilder men jag vill inte publicera dem på internet.

 

Förresten så ska en gammal klasskompis åt mig utbilda sig till polis, hon ska snart göra svenska test och jag tror det kommer gå hur bra som helst! :D Jag önskar henne lycka till med utbildningen ;D


Lite roar små!! ;D

Hallå hallå

Drar till med en bild som jag hittade på minneskortet till min gamla telefon. Var så länge sen jag gjorde ett inlägg med bilder så jag tyckte de var dags för de nu. 

Bjussar på en fin bild från Arjeplog och en fysiklektion där jag fick agera testdocka :D

Idag har vart en riktigt låååång dag och förmodligen blir det en lååång dag imorgon också. Har nämligen suttit på föreläsning hela dagen och ska göra det imorgon också. Man blir väldigt trött i huvudet efter ett par timmars föreläsning så jag som planerat att plugga när jag kom hem från skolan fick allt ställa in dem och gör något annat. Även om jag skulle behöva läsa så är man så död i skallen att de går in på ett ställe och ut på ett annat så det är ingen idé att ens försöka göra något. Det är vädligt interessant de vi läser just nu och handlar om nervsystemet och så vidare men de är så himla invecklat allting. Nästan så man först fattar men sen tappar bort tråden igen trots att man tidigare har förstått hur allt hänger ihop. Ajja, nu lämnar vi dagen i skolan och övergår till det som hänt efter skolan.

 

Idag när jag kom hem så gjorde jag te och pratade bland annat med min älskade i telefonen. Jag tycker de är riktigt härligt att ligga i sängen, blunda och prata med Jonas i telefonen, på nått sätt känns de då som att han är så mycket närmare även fast jag vet att så inte är fallet. Men då känns det mycket lättare att föreställa sig att han ligger och håller om mig och vi ligger och pratar om dagen som varit innan vi ska sova. Älskar dessa stunder, i och för sig så älskar jag varenda millisekund som jag spenderar tillsammans med min kärlek. Jag är så himla lyckligt lottad som fick min Jonas, finns ingen som är så underbar för mig som han är! <3 Mitt hjärta!!

När jag pratat färdigt med Jonas så gick jag ner och satte mig framför tv:n eller nått. Jag minns inte riktigt vad jag gjorde xD haha! Minne som en guldfisk kanske ;D Jo, jag grejjade lite med Ipaden också ja! Och sen så tittade jag på en liten snutt av lyxfällan som jag tror var en repris. Sen efter detta så satte jag mig vid msn och snackade med Jonas, eller snackade å snackade, vi försökte spela spel över msn :P De gick ju dock lite sisådär bra. Just nu sitter jag och lyssnar på goo goo dolls och tittar igenom bilder som jag har på hårddisken. Funderar på om man kanske skulle se åtminstonen ett avsnitt av glee ;D

 

Nu kanske ni funderar vad rubriken har med mitt inlägg att göra och om ni inte gör de så förklarar jag i alla fall, jag syftade på att jag och Jonas spelade spel via msn, de tycker jag är skitskojj!!! :D

end of this text!


Dag 3 i min ensamhet

Happ, då var de 3 dagar sen Jonas åkte upp.. Jag verkligen hatar det här! Vill inte behöva sova ensam eller känna sån jäkla saknad som jag gör.. Kommer inte sluta sakna dig förrän du är hemma igen!

Ajja, nu ska jag försöka vara glad och se de positiva i situationen. Han tjänar ju trots allt pengar och får testa på att arbeta. Dock så gillar jag inte att han berättade att han kommer utsättas för strålning, mer än den normala strålningsdosen vi alla utsätts för på en dag även om de bara var en väldigt liten mängd så kan det ju hända nått oväntat... Ursh! De verkar ju rent utav farligt de där. Men vad vet jag, han får väl skyddsutrustning å har strålningsmätare så de ordnar sig nog.

Idag hade vi seminarium i skolan. Det gick faktiskt över förväntan trots att jag inte hade läst på allt för mycket. Kunde gurnderna till allt men inte mer, fast tydligen så räckte de ju gott och väl :D Jag gick kort dag idag, bara från kvart över 9 till 12:00 vilket var hur skönt som helst :D Någon som inte alls var lika skönt var att när jag skulle gå hem så spöregnade det så jag blev dyngsur... inte kul... Jag som hade planerat att gå hela vägen hem, tar ca 1 timme men jag fick skjuts halva sträckan för att Jonas brors flickvän kom och plockade upp mig när hon körde förbi ;D Hon var en räddande ängel!! :D

Måste springa och äta nu.


Tårar...

Jag vill bara lägga mig ner i någons famn och gråta en stund.... Jonas har nämligen åkt till Gävle idag och där ska han vara i hela 5 månader... Jag kommer inte klara mig utan han ens fram till påsk när han kommer hem käns det som.. Jag vill bara gråta för jag saknar han så!! Längtar inte tills jag ska sova idag.. Sjukt många tankar som kommer snurra och det kommer kännas så himla tomt och ensamt i sängen.

Vem ska nu skojja med mig innan jag ska sova? Vem ska nu hålla om mig när jag inte kan sova eller fryser? Vem ska jag krama om när orken tryter? Det är så många frågor... nästan så man skulle kunna han är borta för alltid men så är de ju som tur är inte! ;D Bara för en viss tid framöver.

 

Jag älskar dig Jonas! <3 SAKNAR DIG REDAN!!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


RSS 2.0