Uppdatering ; D


Bjuder på en fin bild när jag äter banan! var vääääääldigt gott + att jag åkte bil i mer än 17 timmar den dagen. Lite flummig måste man ju vara då.

haha var ett tag sen senste gången jag bloggade. Och jag ber inte om ursäkt eftersom jag bloggar precis när jag känner för det. Sen så är det ju så att jag har ett liv utanför bloggen som ska skötas, skolan ska avklaras m.m.

Förstår inte riktigt varför folk skriver kommentarer på bloggar att dem vill att man ska skriva oftare osv. Vadå är det inte roligare att läsa om man vet att personen som skrivit det inte gör det bara av tvång? jag anser att bloggandet ska vara något fritt, personligt och absolut något man själv bestämmer om. Och varför ska man välja vad folk ska skriva om? det är väl en sak om bloggaren ställer en fråga om vi läsare kan ge förslag på vad han/hon ska blogga om men om inte så tycker jag vi läsare kan vara tysta. Jag tycker man ska skriva om precis vad man vill.
Det ska komma från hjärtat enligt mig!
Folk som skriver att man ska göra "dagens outfit" varför ska man de? hade man velat hade man väl antagligen gjort det tidigare eller? Ajja, nu ska jag inte skriva mer om just det där, blir ju nästan på dåligt humör.


Påväg upp genom Sverige. Gillar den här bilden. (Alla mina bilder är oredigerade) Dem bilder som eventuellt i framtiden kan komma att vara redigerade kommer att märkas ut med en text under som talar om detta.

Just nu sitter jag och lyssnar på musik, ensam för ovanligheten.
Älsklingen är på sitt rum och komiskt nog sitter han också och lyssnar på musik.
Oftast brukar han vara här hos mig men man kan behöva lite tid för sig själv ibland.
Sen så tror jag inte att han tycker det är speciellt roligt att sitta och titta på mig då jag bloggar.

Idag har vart en rätt okej dag. Vaknade kl 7 men trött som jag oftast är låg jag kvar till klockan hade passerat halv 8:a.
Jag klev upp och gjorde allt det där som hör morgonen till och sen när klockan var kvart över 8:a åkte jag iväg till skolan.
Där blev det en morgonsamling i 20 minuter med min mentor och klasskamrater sedan fick vi börja arbeta fritt. Jag gjorde färdigt CV och personliga brevet så att det kan skickas iväg till (om allt går som planerat) min praktikplats i England.
Sedan har jag även gjort färdigt ett arbete i Samhälls som skall redovisas på måndag (jag är inte taggad).
Efter det så åt jag lunch och for hem.

En okej dag enligt mig eftersom jag kunde gå hem när jag kände för det.
Jag har på senaste tiden, eller egentligen sen i december blivit väldigt skolless.
Det enda jag vill just nu är gå ut 3:an så man kan komma ut och börja livet.
Men det kommer i sinom tid.
Jag behöver nog inte oroa mig!



Just ja! lyssna på den här låten. Jag älskar den <3

she's only happy in the sun - Ben Harper




Gott nytt år.. men visst..

Fyfan. Jag som trodde detta år skulle vara ett bra ett. Men ack så fel jag hade!

Det nya året skulle fira in tillsammans med pappa och hans tjej m.fl. i luleå. Vilket jag ansåg vara mycket trevligare än att sitta ensam hemma på nyår. Och nog blev det trevligt, med prat, skratt, champange och raketer. Men sen berättade pappa och hans tjej nått som verkligen fick mig att frukta sömnen. Jag vart helt klart jätte rädd. Så när klockan var kring 3 så var det läggdags och jag gick upp på min våning. Startade datorn för att lyssna på musik. Och jag kunde verkligen inte somna.

Jag sms:ade älsklingen och sa som det var att jag var rädd. Han ringde men som tidigare idag så kunde han inte prata så länge. Han var nämligen chaufför. Så jag förstod. Hur som hellst skulle han höra av sig när han hade tid senare. Och klockan är nu efter 6. Han ringde mig kvar i 6 han lät väldigt uppjagad. Och när han berättade varför stannade mitt hjärta upp för några sekunder, kroppen gick från varm till iskall inom loppet av en blinkning, ögonen tårades och jag började skaka som ett löv. Han hade krockat med en ren eller ett rådjur.... Jag var chokad och kunde inte tänka klart. Jag var mest bara tyst. TÄNK VAD SOM KUNDE HA HÄNT! det hade gått bra trots allt men ändå. Inte vill jag sitta här ca 120 mil bort när min älskling har krockat... Känner mig hjälplös. Jag trodde inte det var sant när han sa att han krockat med en ren. Jag frågade flera gånger om han skojjade men fick hela tiden samma svar att nej det var på riktigt... FYFAN!

Nu sitter jag här, borde egentligen sova men det är helt omöjligt just nu.
Orkar inte skriva mer nu.. hoppas ni förstår min situation.

RSS 2.0