Luleå, skor och kärlek

Hallelååja!
som rubriken avslöjar så är jag i Luleå just nu, ska vara här till imorgon eftermiddag då jag snällt får sätta mig på bussen till Piteå för en hel helg fylld med jobb. Känns som att jag haft en minisemester här hos Jonas i Luleå, har gått på bio (igår) och sett tjernobyl diaries, köpt 2 par nya tygskor för endast 199kr och ätit lunch med Jonas på Harrys. Mysigt kan jag lova!

På tal om mitt skoköp så var det verkligen på tiden. Mina gamla tygskor har helt klart gjort sitt då jag har hål i båda hälarna. Igår märkte jag till och med att de var så illa så att jag går hål i sockarna xD Nåja, det blev ett par marinblå och ett par lila så jag känner mig nöjd! Får se om jag kommer ihåg att lägga upp någon bild på skorna senare, ni kanske kan påminna mig!

Ikväll är det mys som gäller tillsammans med min underbara älskade sambo <3 vi ska se the social network, vet inte om den är bra men de märker vi. Vi har köpt energidrycker, cola, godis och om jag blir överraskad så uppfyller Jonas min önskan och kommer hem med en kladdkaka :D Känns som en riktig softarkväll alltså. Det kan jag behöva just nu då jag har det lite knepigt i livet. Inget jag vill gå in på mer i detalj för då deppar jag bara ner mig igen. Jag får bita ihop och gå vidare i livet, det ska nog ordna sig till slut.

Dagens favoritlåt: En värd full av liv/ circle of life.

RSS 2.0