Kommentera detta, snälla = )

Jag har skrivit ett brev till komvux i Piteå, tycker ni att jag var fört hård?

Så här skrev jag:


Hej,

Nu är det såhär att mitt tålamod håller på att tryta. Jag har läst Biologi A på distans och min kurs kortades ner med 2 veckor för att jag behövde ett stressbetyg som snabbt skulle skickas in till Studera så att min ansökan till högskoleutbildningen blir giltig.

Eftersom jag inte själv kan hämta betyget då jag befinner mig 120 mil från Piteå skickar jag min mamma istället. Nu har det gått 1 vecka och NI har fortfarande inte färdigställt betyget så att det kan skickas in. Jag tycker det är otroligt nonchalant av er att behandla ett så pass viktigt ärende på det sätt ni har gjort.

Dessutom har ni gått ut och lovat att betyget skulle vara färdigt i måndags, vilket ni inte höll, då lovade ni tisdag och vad har vi för dag idag? Jo, onsdag och det är fortfarande inte färdigt! Ska det behöva ta så långt tid att få en underskrift? Jag tycker pappret borde ha skrivits på samma dag som det kom in, om inte annat dagen efter då det är ett papper av stor vikt. Okej, sista dagen för att komplettera till studera är den 1 december men man behöver ju inte alltid vara i sista minuten.

Hallå?! vakna och sätt fart nu, det är faktiskt min framtid ni har i era händer!! Tänk om det blir något fel med Posten på vägen så att betyget inte kommer fram i tid. Då står det på ert ansvar att jag inte kom in på högskolan eftersom jag inte hinner skicka betyget igen. Förstår ni inte hur viktigt det är för mig?!

Jag vill inte vara otrevlig och klandra dem som inte kan göra något, men nu får ni faktiskt skärpa er och färdigställa betyget! Den lilla underskriften antar jag inte tar speciellt långt tid och sedan är det färdigt. Det är den sista lilla pusselbiten som saknas just nu och ni bär ansvaret för detta.

Om ni nu tar så långt tid på er har ni då möjlighet att faxa betyget till studera?

Förlåt om jag är tjatig och besvärlig men det betyder så otroligt mycket för mig och jag känner mig otroligt maktlös då jag inte kan göra någonting åt saken!

Tack för ordet.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vad tycker ni? var det dumt gjort?

RSS 2.0