Men herregud!

Ojoj, shit vad tiden sprungit iväg!! Har inte bloggat på hur länge som hellst, närmare bestämt inte på över en månad! Galet långt tid ju. Men nu kommer det dock ett litet inlägg från mig. Vet inte ens om någon kommer att läsa det men om inte annat så får jag skriva av mig lite.



Små flickor och pojkar snart är sommaren här ;D Fantastiskt! Jag har längtat nått fruktansvärt, jag som inte brukar längta så jätte mycket till sommaren har haft näst intill abstinens av att få sommar. Och snart slutar skolan också WIIIHOOO jag tar STUDENTEN. Har precis idag gjort en projektredovisning på skolan som faktiskt gick helt okej. Nu har jag inte alls många uppgifter kvar och dem minskar faktiskt, man får inga nya utan man arbetar bort dem man har, sedan är man färdig och man kan verkligen se hur högen med uppgifter försvinner bit för bit. SKÖNT vill jag lova.

En anna grej som jag ser fram emot är att den 3 Juni firar jag och Jonas att vi varit tillsammans i ett halvår :D Ett halvår fyllt av glädje och lycka med allt som hör därtill. Men även mycket motgångar, inte gällande kärleken men livet i allmänhet. Jag är väldigt tacksam för att jag hittade min prins, han har funnits där för mig när det känts tungt och vi har stöttat och tagit oss igenom detta TILLSAMMANS.



Vi planerar även att flytta ihop till sommaren, förhoppningsvis skaffa egen lägenhet, lägenheten beror dock på om vi får några jobb. Har sökt några personlig assistens jobb både kring Piteå och kring stället Jonas bor i söder. Det är inte klart vart nånstans vi väljer att flytta är liksom 50/50 för tillfället men vi har bestämt att den som får jobb först avgör vart vi flyttar alltså den ort som jobbet ligger på avgör vart vi bor.

Nej, vet ni vad? Jag har inte tid mer för tillfället. Får hoppas att det kommer fler uppdateringar tidigare än om en månad, dock kan jag inte lova nått.

Ha de bra så länge!!

Tschüss!

RSS 2.0