Back to ordinary

Ja ursh.. snart är det dags för skola igen.. bara imorgon kvar sen ska man sätta igång med skolan och pluggandet igen.. känner mig inte alls motiverad :( Jag vet inte riktigt vad jag vill och det får mig att tappa gnistan, den kanske kommer tillbaka när skolan väl har börjat. Jag hoppas på de!!

Igår åkte vi bil i ca 6 timmar från Östhammar tillbaka hem till Jonas föräldra på västkusten. Resan gick problemfritt trots att bilen var full med grejjer.. de fanns ju knappt plats för mig men de gick ;D Igår blev de en sen kväll, jag tror klockan var kring halv 3 när vi gick och la oss, inte så konstigt de egentligen för vi hade ju en del att prata om med Jonas familj. De var faktiskt riktigt trevligt! Sen att vi vaknade kvart i 10 i morse av att det åskade gjorde inte dagen sämre :P Jag älskar när de åskar ;D

Dagen idag har jag spenderat tillsammans med Jonas uppe på rummet.. vi packade nämligen ur bilen och för att få plats på rummet så behövde vissa grejjer packas ner i bananlådor och bäras iväg ner i källaren tills dess att vi flyttar. Jag glömde plocka fram kameran men jag kan lova att det gick knappt att komma in på rummet för det var grejjer överallt xD Så kan de bli när man har mycke grejjer xD

Ikväll blir det nog en lugn kväll och inte lika sent som igår :P

Hoppas ni har haft en bra dag :)

Breaking news med Filip och Fredrik

I brist på annat att göra just nu så sätter jag mig på kanal5play.se och tittar på ett avsnitt av Breaking News, jag har inte sett nått tidigare avsnitt så jag tänkte jag skulle se vad det är för nått egentligen. Filip och Fredrik brukar ju kunna hitta på lite sjuka saker så jag tänkte man kanske får höra några intressanta nyheter xD

haha xD Ja dom är ju allt annat än nyhetsankare i en vanlig svensk tv-ruta XD


26/8... låååång dag..

Hejhopp!

Idag är det sista dagen som jag är här i Östhammar, åtminstonde för det här året! Känns riktigt riktigt tråkigt faktiskt eftersom att jag tycker det är väldigt mysigt här. Jag har haft det väldigt trevligt här tillsammans med min älskling, även om vädret inte alltid varit toppenbra.

De två senaste dagarna har jag tillbringat i ett garage, han som Jonas bor hos håller på att renovera sitt garage och har satt in isolering, plastat över isoleringen, satt upp innertak och väggar, nu är det bara några få skivor kvar som ska upp. Jag fick hjälpa till med att plasta in all isolering och det gjorde man för att de inte skulle bildas kondens som sätter sig i isoleringen och gör att de mögglar. Igår så satte vi upp innertak och använde en jättesmidig skivlyft för att få upp skivorna i taket. Vi hann även sätta upp skivor på en av väggarna. De kändes bra att hjälpa till, men de är alltid roligt tycker jag! Man kanske skulle ha blivit snickare istället? höhö ;)

Nåja, nu till denna dag. Idag är ju då som sagt sista dagen, så jag ska strax kasta i mig en lunch och sedan blir det till att plocka ihop lite grejjer, invänta Jonas från jobbet, städa färdigt och sedan åka ett par timmar i en fullpackad bil... lagom roligt men man måste ju XD

På måndag börjar allvaret igen, då är det dags för skola! Och jag vet inte varför men jag känner mig hela tiden mer och mer osäker på mitt val att utbilda mig till sjuksköterska, jag vill ju jobba på ambulansen då det är en dröm jag har men samtidigt så vill jag utbilda mig inom nått tekniskt eller nått annat roligt där man får bli lite smutsig å pilla å skruva å sånt kul! Ja jag vet då inte riktigt. Kanske beror det på att kursen som jag ska läsa nu verkar vara så himla tråkig? Ja som sagt jag vet inte riktigt vad jag vill... och de suger!!



Avslutar inlägget med en egobild (i brist på andra bilder)xD

22/8

Hejhopp!

Idag är det riktigt innesittarväder, grått och trist, vilket gör mig otroligt rastlös... Jag hade planerat att springa mina 3km idag men de fick jag sluta ut eftersom att det regnar... Tråkigt!! Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på..

Det har regnat i helgen också, förutom igår då solen sken och de var 22 grader varmt :D Härligt väder kan jag lova!
För er som inte vet så är jag inte den typen som gärna sitter inne och gör ingenting! Jag tycker mycket hellre om att vara ute eller om man nu ska vara inne så ska man ha nått vettigt att göra.. inte ens ett endaste bra tv-program är de idag... blä!! Kanske man får sätta igång en film på datorn :)

För övrigt så är det snart Jonas sista dag på Forsmark, han jobbar sista dagen på fredag... lite trist ändå : / Jag som tycker de är så trevligt här och Jonas verkar trivas så himla bra på jobbet.. Ajja de är en del av livet och vi ser väl vad som händer, kanske man hamnar här i framtiden, vem vet?

Själv tycker jag också att det ska bli lite tråkigt när han slutar.. då åker vi tillbaka till vardagen och skolan.. samma rutiner och samma plugg.. fast i och för sig kanske jag inte ångrar mig när jag väl är tillbaka i det, så tror jag att de kommer att bli.

Något som ska bli roligt är att träffa Jonas familj igen, de var ju senast i Juni som jag gjorde de.. och att inte glömma är ju BUSTER :D Han kommer nog bli glad av att träffa Jonas igen ;D

Den här sommaren har gått så otroligt fort men det beror troligtast på att jag har jobbat, de hör ju inte till vanligheterna ;)

Nej nu ger jag mig annars tråkar jag väl ihjäl er! 

Ska åka till stugan idag

Morsning gott folk! Jag vaknade för en halvtimme sen och ville verkligen inte stiga upp då.. så jag låg bestämt kvar 15 minuter innan jag sakta kravlade mig upp ur sängen XD Idag har jag en hel del att göra faktiskt.. först ska jag ta mig en snabbdusch och äta frukost, sen ska jag packa ner gitarren och övrig smått och gott som jag ska ta med mig när vi åker iväg upp till stugan idag ;D

Ska bli riktigt kul att åka dit och verkligen sova över, det var över ett år sen senast så de är ta me tusan på tiden xD Kanske blir det en fisketur och vi får tid över :D

Nej nu ska jag duscha, mamma blir väl tokig om jag inte är färdig när hon kommer hem och vi ska iväg och handla mat :P haha xD

ciaoo


Länge sen sist : /

Oj, har verkligen haft fullt upp nu i ett par veckor.. Jag har inte alls haft tid att lägga vid datorn..

Hur som helst så lägger jag in ett litet inlägg nu så att ni vet att jag fortfarande lever :D
Jag jobbar ju i sommar och det är de som gör att jag på min fria tid helst gör annat än att sitta framför en dataskärm, sen har ju det fina vädret gjort sitt också, jag sitter hemskt gärna ute i solen om vädret är bra = )

Jag har köpt en ny spelbok med ackord i till gitarren ;D Så nu har jag börjat spela lite mer igen, lusten att spela kommer och går lite sådär men just nu känner jag verkligen hur roligt det är :)

Nej, jag vet att det blev ett kort inlägg och allt men jag har jobbat kväll idag och är helt slutkörd.. jag ska krypa till sängs.. Kanske jag skriver en stund imorgon :)

RSS 2.0