Hem kära hem.

Idag styr jag min kos mot Pite. Åker med bussen hem kvart i 4:a och är väl hemma ikväll kring 10 -15 minuter över 7. Är inte helt pepp på att åka buss men det ska nog gå bra då jag får åka med älsklingen.

Jag hade sovmorgon idag till 13:30 men for till skolan redan kl 11 för att hinna äta lunch tillsammans med mina kompisar. Sedan så tyckte jag även att det var så tråkigt att sitta hemma. Jag låg och sov till klockan 10 sedan visste jag inte vad jag skulle göra så jag klädde på mig, packade väskan jag ska ha med mig hem och sedan gick jag till skolan. Mätaren visade -22 men det kändes knappt som - 10, det var faktiskt riktigt skönt :D

Nu ska jag se om jag kan göra någon nytta. Jag ska gå och ta reda på om vi har någon PBTE lektion idag. Var nämligen meningen att vi skulle göra en labb idag men de grejjer vi ska använda är trasiga.

Ha en bra helg!

Jag har bestämt mig!

Den här bloggen får vara kvar! Men kan dock inte garantera att det kommer bli så många uppdateringar då jag har annat för mig.

Idag har jag för en gångs skull gjort något. Jag har varit på dollarstore i grannstaden och handlat :D Sedan har jag busat lite med mina vänner xD haha :P kan tyvärr inte tala om riktigt vad vi gjorde.

Men nu måste jag rusa. Ha de gott alla glada!!

Måndag 1/2 - 10

Hej alla glada. Jag funderar på om jag ska ta bort min blogg. Känner att jag inte är så aktiv här och att det inte är så många som följer min blogg. Vad tycker ni? ha kvar eller ta bort?

RSS 2.0